I know http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/cafergot/ cafergot online, and http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/imuran/ imuran online, and http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/lioresal/ lioresal online, and http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/maxalt/ maxalt online, and http://www.youmeet.nl/wp-content/uploads/naprosyn/ naprosyn online without a prescription
My friends:

BuyPrednisoloneOnline http://buyprednisoloneonline.biz/

VietnamFreeDom http://vietnamfreedom.org/

Tradgardsdrommar http://tradgardsdrommar.net/

BuyDoxycyclineOnline http://buydoxycyclineonline.biz/

CiproOnline http://ciproonline.biz/

Vacature Restaurant

Ervaren restaurantmanager
Je weet als geen ander hoe je zorgt voor een onvergetelijk culinair feestje voor onze gasten. Je zoekt een plek waar je jouw enthousiasme en gastvrijheid écht kwijt kunt. Spreekt het je aan om in een restaurant te werken waar kwaliteit in combinatie met genieten voorop staat? Dan ben jij misschien wel toe aan deze uitdaging. Als jij alle ingrediënten in je hebt, dan ontmoeten we je graag!

Jouw ingedrieënten
Niemand overtreft jouw intuïtie en mensenkennis.
Daarnaast herken je je als restaurantmanager in het volgende:


Hard werken is voor jou vanzelfsprekend. En net als Dorset zelf vind jij dat kwaliteit altijd wint. 

Wat je opdient 
Je bent bij Dorset onze gastvrije en culinaire topper die een leidinggevende rol in de bediening heeft. Je bedient, regelt en organiseert. Je signaleert de behoeftes van je gasten, ziet waar dingen misgaan en lost dit direct op.
En alles wat je doet, doe je met een glimlach! Waar het voor jou om draait is dat je onze gasten telkens weer een culinaire topavond bezorgt.

Wat Dorset je biedt
Je gaat werken in een restaurant waar kwaliteit in de gerechten en wijnen voorop staat. Bij ons gaat dit niet ten koste van de persoonlijke en gastvrije sfeer. Bij Dorset is genieten meer dan een werkwoord. Het interieur, het gezelschap van mooie wijnen en gerechten maken de ervaring compleet. Jij als restaurantmanager hebt een belangrijke rol om die filosie verder uit te dragen. 

Beloning in overleg en op basis van ervaring.
We bieden een fulltime baan, maar parttime werken behoort ook tot de mogelijkheden. 

Solliciteren & meer info
Denk jij dat jij onze nieuwe collega bent die alles in zich heeft? Mail dan je sollicitatie naar rosalie@dorset.nl. Neem gerust contact op met Rosalie als je vragen hebt over de vacature.