Pure smaken. Puur genieten.

Eten bij Dorset.

Laughter is brighter, where food is best.

Onder leiding van Willem Dankers dwingt de witte en zwarte brigade zich tot het uiterste om prachtige gerechten te creëren. Vanzelfsprekend met oog en aandacht voor seizoenen, details en culinaire trends, maar vooral voor jou. Want onze avond is pas geslaagd, wanneer jij geniet.

Diner

Dankzij de veelzijdigheid en ervaring van ons team biedt ons menu een gevarieerde keuze. Of je nu komt voor een avond eindeloos genieten in hogere sferen, of voor een doordeweeks culinair hoogstandje, onze keukenbrigade verrast en verwent. Onze wijnen zijn de perfecte chaperonne voor het mondvermaak dat we serveren. Genieten op z'n Dorsets! 

Lunch

Lunchen bij Dorset? Reserveer dan minimaal 1 dag vooraf. Voor gezelschappen vanaf 10 personen (op aanvraag) serveren wij een a la carte of meergangen businesslunch. En heb je iets te vieren? Dan pakken we natuurlijk groots uit.

Menukaart

Bekijk alvast onze menukaart.

Private Dining

Een besloten diner met z’n tweetjes in onze torenkamer? Of met een select gezelschap exclusief genieten in ons restaurant? Een afternoon party voor een bijzondere gelegenheid? Voor al die kleine bijzondere momenten in het leven, die je best 'groots' mag vieren, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ons restaurant biedt ruimte aan 85 personen voor een besloten diner/lunch en aan wel 250 personen voor een receptie of feestje. En hoe dat er allemaal uitziet, wat we serveren en voor welk budget, dat bespreken we natuurlijk graag persoonlijk met je. Het is tenslotte JOUW feestje!

Meer weten? Bel 074 - 266 19 25 of mail met ons.