Trouwen bij Dorset.

A true love story never ends.

Trouwen bij Dorset

Elk mens is uniek. Zo ook elk bruidspaar en elk huwelijk dat bij Dorset gesloten werd. Slechts 1 ding hebben ze gemeen: het was een onvergetelijke dag. Of je het nou intiem en ingetogen houdt, of groots uit wilt pakken, wij maken er een ware beleving van. En als je dat wenst zelfs compleet met advies over trouwambtenaar, fotograaf, muzikale omlijsting en - hoe kan het ook anders - met als slagroom op de bruidstaart: culinair genieten. Liefde gaat tenslotte door de maag.

Ruim een eeuw geleden (1895) liet textielbaron Albert Spanjaard een villa bouwen in het hart van Borne. Na hier geruime tijd met zijn gezin gewoond te hebben, deed het pand, dienst als raadhuis en sinds 1994 worden er volop huwelijken voltrokken.

Kom je bij ons trouwen...

Wil jij in het schitterende decor van onze ‘villa’ een van de mooiste dagen van jouw leven beleven? Met een geruisloos werkende organisatie, op de juiste momenten persoonlijke aandacht en oog voor detail maken wij van een huwelijk een waar feest.

of komen we naar jou toe?

Jouw grote dag verzorgen wij natuurlijk ook graag elders. Dus heb je een droomlocatie op het oog en wil je jouw gasten culinair verwennen? Dan komen wij gewoon naar jullie toe. Waar je ook trouwt, wij koken er met heel veel liefde.

Bel ons op 074-2661925 voor een eerste kennismaking. Kom eerst maar eens kijken of je kriebels in je buik krijgt van ons. Blijkt er een 'klik' te zijn, dan kletsen we verder, maar eerst maar eens een eerste 'date' met koffie en wat lekkers, vind je ook niet?